o| TransBooking o| 1L5G

o| Manual Sistem eJubah :<< Klik Disini>>

Kategori : PELAJAR

Makluma Peperiksaan Sesi DIsember 2018

Tarikh keputusan rasmi peperiksaan akhir Sesi DIS 2018 adalah pada 15 MEI 2019 dan pelajar boleh membuat semakan keputusan pada tarikh berkenaan.

i) Rujuk papan notis jabatan untuk mengetahui status keputusan peperiksaan mulai 15 MEI 2019

ii) Rujuk laman Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik iaitu http://spmp.polisas.edu.my (Perkhidmatan on-line: i-exam)

iii)Hubungi Unit Peperiksaan POLISAS:

Tarikh akhir rayuan bagi Sesi DIS 2018 pada 31 MEI 2019. Rayuan selepas tamat tempoh yang dibenarkan tidak akan dipertimbangkan. Keputusan rayuan akan dimaklumkan kepada pelajar pada 17 JUN 2019.

i) Rayuan Untuk Menyemak Semula Skrip Jawapan peperiksaan hendaklah disertakan dengan bayaran sebanyak RM25.00 bagi setiap kursus dalam bentuk wang pos/kiriman wang atas nama PENGARAH POLISAS  serta muat turun LAMPIRAN 1.

ii) Rayuan Keputusan Peperiksaan hendaklah disertakan dengan bayaran sebanyak RM50.00 dalam bentuk wang pos/kiriman wang atas nama PENGARAH POLISAS dan hendaklah disertakan dengan surat rasmi sepertimana LAMPIRAN 2 kepada:

Pengarah

(u.p: Pegawai Peperiksaan)                                          *Sila nyatakan no. telefon apabila berurusan untuk tindakan SEGERA

Bagi pelajar semester akhir yang gagal SATU kursus sahaja, Penilaian Khas (Mengulang Penilaian) bagi kursus berkenaan akan dilaksanakan pada 17 Jun 2019 – 9 Julai 2019 dan keputusan rasmi pada 15 Julai 2019

Tarikh : 17 Jun 2019 (Isnin)

Sumber : Maklumat hebahan ini diterima melalui email dari Unit Peperiksaan, POLISAS pada 29/04/2019 jam 12:16 tengah hari.