o| TransBooking o| 1L5G

Kategori : PELAJAR

Makluma Peperiksaan Sesi Jun 2019

Tarikh keputusan rasmi peperiksaan akhir Sesi Jun 2019 adalah pada 30/11/2019 dan pelajar boleh membuat semakan keputusan pada tarikh berkenaan.

i) Rujuk papan notis jabatan untuk mengetahui status keputusan peperiksaan mulai 30/11/2019

ii) Rujuk laman Sistem Pengurusan Maklumat Politeknik iaitu http://spmp.polisas.edu.my (Perkhidmatan on-line: i-exam)

iii)Hubungi Unit Peperiksaan POLISAS:

Tarikh akhir rayuan bagi Sesi Jun 2019 pada 13 Disember 2019. Rayuan selepas tamat tempoh yang dibenarkan tidak akan dipertimbangkan. Keputusan rayuan akan dimaklumkan kepada pelajar pada 30/12/2019.

i) Rayuan Untuk Menyemak Semula Skrip Jawapan peperiksaan hendaklah disertakan dengan bayaran sebanyak RM25.00 bagi setiap kursus dalam bentuk wang pos/kiriman wang atas nama PENGARAH POLISAS serta muat turun LAMPIRAN 1.

ii) Rayuan Keputusan Peperiksaan hendaklah disertakan dengan bayaran sebanyak RM50.00 dalam bentuk wang pos/kiriman wang atas nama PENGARAH POLISAS dan hendaklah disertakan dengan surat rasmi sepertimana LAMPIRAN 2 kepada:

Pengarah

(u.p: Pegawai Peperiksaan) *Sila nyatakan no. telefon apabila berurusan untuk tindakan SEGERA

Bagi pelajar semester akhir yang gagal SATU kursus sahaja, Penilaian Khas (Mengulang Penilaian) bagi kursus berkenaan akan dilaksanakan pada 30/12/2019 – 24/01/2020 dan keputusan rasmi pada 29/01/2020

Tarikh 30/12/2019 (Isnin)

Sumber : Maklumat hebahan ini diterima melalui email dari Unit Peperiksaan, POLISAS pada 18/11/2019 jam 08:30 pagi.