o| TransBooking o| 1L5G o| CIDOS 3.5

PENANGGUHAN KEMASUKAN PELAJAR KE KAMPUS POLISAS

Berdasarkan kenyataan media Menteri Pengajian Tinggi Malaysia bertarikh 02 Oktober 2020 yang menangguhkan pendaftaran secara bersemuka/fizikal pelajar-pelajar baharu dan lama di IPT seluruh Malaysia, pihak Pengurusan Tertinggi POLISAS memutuskan bahawa semua kemasukan pelajar ke Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan yang dijadualkan pada 5 Oktober 2020 ini adalah DITANGGUHKAN ke suatu tarikh yang akan dimaklumkan kelak.

Sehubungan dengan itu, semua proses pengajaran dan pembelajaran dilaksanakan secara atas talian (online) mengikut jadual waktu yang telah ditetapkan.
Pendaftaran pelajar ke Kolej Kediaman yang dijadualkan pada 3 Oktober 2020 juga DITANGGUHKAN. Namun begitu, bagi pelajar yang dalam perjalanan atau telah tiba ke Kuantan pada tarikh notis ini dikeluarkan, sila hubungi pihak Ketua Felo/Felo Kolej Kediaman masing-masing untuk urusan seterusnya.

Semua program atau aktiviti yang melibatkan himpunan di dalam kampus turut DITANGGUHKAN.
Semua pelajar dinasihatkan supaya sentiasa mendapatkan maklumat terkini berkaitan penangguhan ini daripada penasihat akademik masing-masing atau berhubung terus dengan Pejabat Jabatan Hal Ehwal Pelajar POLISAS.

PENGARAH
POLITEKNIK SULTAN HAJI AHMAD SHAH